Hvorfor velge vedlikeholdsfri terrasse?

Innsparinger på sikt

Terrasser lever et hardt liv ute i all slags vær og vind og den krever ofte mye vedlikehold for å beskyttes mot omgivelsene. Beising, oljing eller maling er ofte en del av den årlige vedlikeholdsrutinen ved standard terrassegulv. 

Hvis man har tenkt til å nyte sommerdagene på terrassen, fremfor å bruke fritiden på vedlikehold, kan vedlikeholdsfritt være veien å gå – da slipper du nemlig dra frem penselen annethvert år. 

Vedlikeholdsfrie terrassebord gir innsparinger på sikt da terrassebordet har lave eller ingen vedlikeholdskostnader. EVIG terrassebord krever kun en lett vask med børste og vann ved behov, slik at den varer nesten «evig».

Evig terrassebord

Et langt livsløp

Velger du terrassebord av god kvalitet, vil du spare deg selv for mye ekstraarbeid i fremtiden. I motsetning til vanlige kompositt terrassebord inneholder ikke EVIG terrassebord noe trevirke eller materiale som kan råtne. EVIG terrassebord består av 100% resirkulert og 100 % resirkulerbar plast og vil aldri sprekke, flise eller råtne. Dermed har den et langt livsløp som varer år etter år. Dette er et værbestandig produkt som er vanntett og som ikke absorberer fukt – ypperlig til norske forhold. 

EVIG terrassebord har også et fantastisk design i tidsriktige farger. 

En god investering

Hvis man går for vedlikeholdsfrie terrassebord, gjør man en god investering som fort lønner seg i det lange løp. Vedlikeholdsfrie terrassebord vil også føre til mindre arbeid og mer fritid. EVIG terrassebord er av ypperlig kvalitet og kommer med hele 26års fabrikkgaranti.

Evig terrassebord

Miljøvennlig

EVIG terrassebord er laget av resirkulert husholdningsplast og produsert med en helt unik produksjonsprosess som bruker mindre naturressurser – resultatet er et 100% resirkulert og 100% resirkulerbart produkt med evig lang levetid.