Om Oss

Bærekraftige byggevarer

Vi utvikler fremtidens bygg med miljø i fokus. Vi leverer bærekraftige byggevarer til hele Skandinavia gjennom ledende byggvareforhandlere.

Om oss:

Over 20 års erfaring fra byggebransjen

Spisskompetanse på radonsikring

Miljøfyrtårnsertifisert

Rask levering

Våre slagord

Enkelt
Produktene er lette å jobbe med for sluttbruker

Sikkert
Produktene er grundig kvalitetssikret

Dokumentert
Grundig testet og godkjent radonsikring

Er du vår nye forhandler?

Kvalitet er viktig for oss, men også den personlige kundekontakten, der det ikke er noen mellomledd fra bestilling til levering. Vi ønsker å ha eksepsjonell kundebehandling og yte best mulig service for 100% fornøyde kunder. Se våre kundereferanserVi leverer til forhandlere over hele landet, men vil gjerne levere til flere. Våre lokaler er på Ålgård og vi tar oppdrag og selger våre produkter over hele landet. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat. Finn ditt nærmeste utsalgssted: Våre forhandlere

Miljø og bærekraft

Navnet «Sustinera» kommer fra det greske språket og er nært slektet til «sustainable» – bærekraftig. Med dette navnet ønsker vi å formidle at miljø og bærekraft er viktig for oss i Sustinera og at dette er en utvikling som vi vektlegger i alle ledd.  

Plast er et fantastisk materiale som brukes i nesten alt rundt oss – det er en av byggeklossene til det moderne samfunnet, også i byggebransjen. Plast har først og fremst en meget god beskyttelsesevne og riktig bruk av plast kan bidra til en mer bærekraftig verden. Vi ønsker å sikre en god utvikling og ha en forsvarlig bruk av plasten vi bruker i våre produkter. For oss er det viktig å bruke miljøvennlige og slitesterke produkter med lang levetid ­med fokus på ressursutnyttelse og langvarig beskyttelse av hus og bygninger. Vi er opptatt av å gjøre det vi kan for å minimere miljøpåvirkelsen vår og produserer produkter som er ment for å vare lenge. 

Vi ble Miljøfyrtårnsertifisert 2021!

Miljøfyrtårn