EVIG TERRASSEBORD

Vedlikeholdsfritt og miljøvennlig

EVIG terrassebord er et miljøvennlig produkt laget av 100% resirkulert plast og det er 99% vedlikeholdsfritt. Her får du en terrasse i ypperlig kvalitet, som varer år etter år – uten beis, olje eller maling. EVIG terrassebord har også et fantastisk design i tidsriktige farger.

Vedlikeholdsfritt

Spar tid og penger – invester i vedlikeholdsfrie terrassebord med lave eller ingen vedlikeholdskostnader. Dette terrassebordet krever minimalt med vedlikehold og det verken falmer eller bleker i fargen. EVIG gir innsparinger på sikt da det kun krever lett vask med børste og vann ved behov – på den måten blir det mindre arbeid og mer fritid.

Miljøvennlig

EVIG er laget av resirkulert husholdningsplast og produsert med en helt unik produksjonsprosess som bruker mindre naturressurser – resultatet er et 100% resirkulert og 100% resirkulerbart produkt som er bærekraftig og naturvennlig. EVIG er et trygt valg som ikke er behandlet med skadelige produkter.

Solid konstruksjon

EVIG terrassebord er ikke bare gulvet, men hele konstruksjonen, også bærebjelker, kan leveres i samme materiale. Dette sikrer en like lang levetid for hele konstruksjonen, og minimalt med vedlikehold. Beslagene som leveres med er syrefaste og lette å legge. EVIG er et værbestandig produkt som er vanntett og som ikke absorberer fukt – ypperlig til norske forhold. Sklisikker selv under våte forhold.

26 års garanti

EVIG terrassebord har et langt livsløp og har en høy kvalitet – en god investering som er vinn-vinn med 26års fabrikkgaranti.

For bestilling og informasjon om produktet

FORHANDLEREKONTAKT OSS